Vores returpolitik forkortet
●     Kontakt Feltet.dks webshop, inden du returnerer varer.

●     De kan returnere produktet inden for 30 dage efter levering.

●     Produktet skal være i ny stand.

●     Vær venlig at markere pakken ‘RETURNED GOODS’ for at undgå toldafgifter.

●     Kontakt os, hvis du ønsker at ændre størrelsen på det samme produkt.

●     Kontakt os, hvis du ønsker at bytte produktet til et andet.

●     Hvis en pakke er uafhentet, kan du komme til at betale et behandlingsgebyr.


Returpolitik
Vær venlig at kontakte Feltet.dks webshop, inden du returnerer et produkt.

Det er hensigtsmæssigt, at kunden kontrollerer leveringen for at sikre, at det er præcist og fejlfrit. Ved klager skal kunden kontakte Feltet.dks webshop og afgive relevant information og årsagen til klagen.


Returbetingelser
Du kan returnere et produkt inden for 30 dage efter levering. Produktet skal være i ny stand. Hvis produktet er ødelagt eller brugt, kan produktet ikke refunderes. Være sikker på at inkludere kontaktinformation med returneringen og hvis muligt også bestillingsnummeret. Feltet.dks webshop foreslår, du får en kvittering og et pakke-ID for returneringen fra leveringsfirmaet, så det bliver nemmere at følge returleverancen om nødvendigt.

Feltet.dks webshop vil foretage den berettigede tilbagebetaling. Hvis du betaler per faktura, har vi brug for konto- og registreringsnummer for at overføre pengene tilbage. Den nemmeste måde er at sende os det per e-mail med en beskrivelse af din sag.


At returnere en pakke
Hvis en returneret vare fragtes internationalt, vær venlig at markerede pakken ‘RETURNED GOODS’ for at undgå toldafgifter. Feltet.dks webshop er ikke ansvarlig for nogen toldafgifter. Alle afgifter pådraget er kundens ansvar.


Vil du ændre til samme produkt i en anden størrelse?
Send os en e-mail med din kundeinformation og fortæl os, at du vil sende produktet tilbage, og størrelse, du ønsker at modtage i bytte.


Vil du bytte til et andet produkt?
Returner produktet, du har modtaget, og send os en e-mail, hvor du fortæller os, hvilket produkt du vil have i stedet.

Transportskade
Hvis produktet bliver væk, eller du ved modtagelse bemærker, at det er blevet skadet under transporten, skal du med det samme meddele det til os.


Uafhentede pakker
For pakker som ikke hentes på dit postkontor inden for 14 dage forbeholder Feltet.dks webshop sig retten til at pålægge dig et håndteringsgebyr for at dække returfragten og fragtfirmaers administrative omkostninger.

Alle henvendelser: salg@feltet.dk